Tävling vinn en make over hos Creative Headz

3:e advent och dags för nästa fina tävling…..

Igår var jag och gjorde mig julfin hos Creative Headz

Blondes have more fun så jag återgick till att bli blond igen.

Fina Catta är fena på det där med färg för jag blev supernöjd, precis rätt blonda nyans.

Härligt att vara redo för alla festligheter kring jul och nyår.

Är man fin i håret känner man sig alltid fräsch.

Nu tänkte jag att en av er ska få chansen till en make over over hos Creative Headz

klipp och styling ingår.

För att ha chansen att vinna detta ska du:

1, Gilla Dianasdrömmar på facebook och dela tävlingen där och det gör du här

2, Motivera varför du ska vinna och ge mig ditt bästa hårtips .

Tävlingen håller på tom nästa söndag, lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

20 Comments

  1. Gillat och delat bilden på din Facebook. Anna Karlsson
    Delat här

    https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/14/makeover-2112/

    Jag har inte varit och klippt mig sedan slutet på maj/början på juni och då toppade jag det bara. Nu ser hela håret ut som en risbuske… har tänkt i flera månader att jag skall klippa mig men har inte satt prio på mig själv (vad gäller det). Att fråga mig om råd vad gäller håret är kanske inte det smartaste *s*

    Men jag tror på att inte tvätta det för ofta (varannan dag högst) och att använda värmeskydd om du använder plattång m.m. En kur då och då skadar inte heller.

    Nu hoppas jag på tur så jag får en makeover här efter jul

  2. Du lyckas verkligen med de mest otroliga tävlingarna.
    Vill verkligen vinna typ alla!
    Skulle verkligen behöva göra något med håret på huvudet! Det är ett kaos med 17 olika färger minst och har inte blivit klippt på LÄNGE!
    Efter vad jag hört och sett så är Creative Headz så grymma. Allt jag sett att de gjort med ditt hår har varit otroligt!
    Mitt bästa hårtips måste vara att använda bra produkter. Att välja produkter efter ditt hår. Hellre kvalitet än kvantitet.
    Brukar gå jämnt ut i slutändan!

    Ha en underbar tredje advent vackra.

  3. Åh vilken vinst!!! Julens drömvinst!!!
    Efter att ha levt i flera år med en kort frisyr lät jag det börja växa ut i början av året. Det kändes helt okej tills jag härom veckan valde fel frisör. Han klippte bort allt det jag gillade och det har resulterat i att jag inte längre har utsläppt hår. Det skulle vara en dröm att låta någon som verkligen kan få fixa till en ny frisyr som jag kan trivas med och slippa skämmas över… Kanske skulle det leda till att jag dessutom skaffar dom där rosa slingorna jag funderat på i flera år…

    Mitt bästa hårtips… Hmm… Den var svårare. Jag är sämst på att använda produkter i mitt hår. Borde nog ta hand om det mer… Men nåt som jag tycker är väldigt viktigt är att hitta en frisyr som man trivs med och som man känner passar in i ens liv. Jag älskar en avancerad frisyr som är lättskött när barn, skola, hem och make kräver mycket av mig. 🙂

    Har gillat och delat på fb, Linda Wahlström.

  4. Mitt bästa hårtips är samma som våra mammor och kanske mormödrar använde, massera in 1-2 äggulor i håret och låt verka en stund, skölj sedan noga med ljummet vatten.

    Crative Headz, bara namnet gör att jag redan drömmer om glansigt hollywoodsvall,
    Hoppas på vinst för att få upp både volymen både i hår och humör

  5. Varför jag borde vinna detta är för att jag har 3 barn senaste tillskottet kom bara för snart 6mån sen… o ha tre barn betyder alltid inte så mycket tid till annat och allt man köper går till barnen .
    Man prioterar sig alltid sist.
    Så håret är nu en katastrof eftersom man inte hinner lägga så mycket tid på de heller… så mycket kärlek och omtanke skulle mitt hår behöva och sen får man en ursäkt att få ta sig hemifrån helt utan barn…

    Mitt bästa hårtips är att när man duschar så ska man inte ha balsam i hela håret bara topparna för annars blir de så platt och tungt… för att få topparna ännu finare så ha lite extra hårolja eller serum i det.

  6. Åh, en tävling som gjord för mig! Skulle vara trevligt att få starta det nya året med en ny snygg och fräsh frisyr 🙂 Jag är så otroligt dålig på att komma iväg och fixa håret, dessvärre så skuts det upp av den enkla anledningen att jag har svårt för att lägga pengar på just mitt hår…
    Mitt tips bästa hårtips är inte någon cool uppsättning el. liknande utan mitt tips är att alltid ha en flaska torrschampo! Jag är inte mycket för hårprodulter, men torrschampot vet jag inte hur jag skulle klara mig utan! Om du inte hinner tvätta håret eller om du vill få lite styrsel och kunna göra någon snygg frisyr som håller hela dagen.
    Gillar din sida på FB och delar under Jeanette Santesson

  7. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna lite lyx till mig själv i form av det här lyxiga priset. Det var över ett år sedan jag var hos frissan och gjorde i ordning mig i håret. Mitt hår skulle där med verkligen behöva en liten make over, och jag är faktiskt grymt sugen för en gång skull för en liten förvandling. I vanliga fall brukar jag annars vara ganska tråkig och bara toppa håret, men nu vill jag fräscha upp det lite mer.

    Mitt bästa hårtips är nog kort och gott att alltid använda värmeskydd när locktång, hårfön eller plattång är framme.

    Delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  8. Vilken fantastisk vinst och en dröm att vinna. För tro det eller ej men det var snart 2 år!! sedan som jag var till en hårfrissa. Jag och mitt stackars hår är i stort behov av hjälp. Skulle behöva toppa ca 2 dm och varför inte äntligen få en frisyr :-).

    Mitt bästa tips är att tvätta håret på kvällen, göra en fläta och på morgonen när den tas ut så blir mitt väldigt raka hår lockigt 😉

    Gillar sedan tidigare din sida och har delat tävlingen på min fb (Helena Bergman)

  9. När man är nybliven mamma blir håret så konstigt och jag får helt enkelt ingen fason på mitt hår och det ser ut som ett skatbo! Därför önskar jag att jag vann detta 🙂

    Bästa hårtips: Att göra hårinpackningar regelbundet! Man måste ta hand om sitt hår på alla vis. Samt tvätta håret sällan för det slits på håret när man tvättar det ofta och att massera hårbotten. Hjälper blodet att cirkulera bättre och får hårfollikeln att ta upp näring och syre genom blodet så att det kan växa och kännas friskare.

  10. En trött småbarns mamma skulle behöva lite lyx i håret, lite egentid och ompyssling. Skulle bli så glad. Mitt bästa tips är att när man tvättat håret inte gå och lägga sig med blöt hår utan låta det torka el föna det. Även när manometer alltid orkar tvätta håret ha torr schampo i skåpet hemma och vips är det lite liv i håret igen

  11. Efter år av misskötsel har jag redan nu bestämt mitt nyårslöfte för 2015. Då ska jag ge håret vad det förtjänar – dvs omsorg och omtanke. Bra produkter, bra skötsel och bra mat. Även håret förtjänar uppmärksamhet och omsorg och nu är det dags! Den här vinsten skulle vara den perfekta kickstarten!

    Mitt bästa hårtips är att har du en dålig hårdag, sätt upp håret i en snygg och läcker tofs! Det kan göra underverk och dölja det mesta 🙂

    Gillar och delar såklart! jessica sundberg1

  12. 1. Gillat och delat på fb (camilla millah öman)
    2. Ett av mina bästa hårtips är att sova med fläta och
    inte ha en snodd med nå metall på.
    3. Jag skulle vilja vinna och överraska min syster som bor i Sthlm
    då jag själv bor uppe i Norrland, så det är en bit, närmare 100 mil.
    Den jag vill överraska är min älskade lilla syster och bästa vän,
    en människa med ett hjärta av guld och en fantastisk mamma och även
    moster åt min dotter. Då det är 100 mil mellan oss så pratar vi flera gånger per dag i telefon eftersom att vi alltid varit så tajta och jag saknar henne varje dag. Då hon kämpar på med sin dotter, jobbar och även studerar så skulle jag vilja överraska henne med att gå och unna sig själv nånting och göra sig fin i håret.. hoppas verkligen på tur.

    Kramar // Millah
    millahoman@hotmail.com

  13. Jag är med och tävlar om denna unika vinst.
    Har delat tävlingen på FB (Christina Kaakinen) .Gilla Dianasdrömmar på facebook redan .Mitt bästa hårtips är produkter från Water Clouds ,särskilt Repair livin conditioner och alla tovor försvinner .Jag vill gärna bli stylad inför julen och de konsert som väntar .God JUL!

  14. Jag vill vinna då jag tappat galet mycket hår, jag har haft flera kala fläckar och nu har det börjat växa ut lite och förhoppningsvis så fortsätter det växa, men jag ser inte klok ut och skulle verkligen behöva gå till någon som kan sin sak och försöka få någorlunda ordning på håret. Mitt bästa hårtips, istället för att lägga hur mycket pengar som helst på torr shampoo så kan man använda potatismjöl, funkar mycket bättre! 🙂

  15. Följer dig på FB. Otroligt fina tävlingar du har. Mitt bästa hårtips är att inte styla håret för mycket dvs. inte föna, platta och använda för mycket produkter. Och också att INTE använda hårsnoddar som sliter så på håret.
    Så till min motivering: Jag har nästan inget hår kvar då jag tappar så otroligt mycket just nu och jag skulle behöva klippa av allt det slitna och få bli blond igen. Har försökt piffa till håret flertalet gånger här hemma under detta år men det har bara blivit misslyckat. Maken och barnen vill att jag ska bli blond igen så jag håller tummarna för att få gå till Creative Headz och de får egentligen fria händer. Kanske jag kan få känna mig lite fin till nästa år?

  16. Med ostyrigt hår och en hy utan lyster
    en kvinna i väntan på tomten satt dyster
    Ett av bästa hårtips
    är att spetsarna ska klipps.
    Har ni förstått hela grejen?
    DIANA räddade julen åt tjejen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *